Folkeaktie

Dyrskuepladsen, Ringe

fre 24 maj 2019 00:00

Folkeaktier - vælg mellem:

Natugle-aktie: 500 kr.

Bakke-aktie: 1000 kr.

Rytme-aktie: 2000 kr.

Rock-aktie: 4000 kr.
 

Grundydelserne for aktier (gældende for en person):

Natugle:
Sponsorarrangement på festivalen (ved køb af en festivalbillet)

Bakke:
Sponsorarrangement på festivalen (ved køb af en festivalbillet)
Et årligt sponsorarrangement

Rytme:
Sponsorarrangement på festivalen (ved køb af en festivalbillet)
Et årligt sponsorarrangement
Adgang til sponsorområdet (ved køb af en festivalbillet)

Rock:
Sponsorarrangement på festivalen (ved køb af en festivalbillet)
Et årligt sponsorarrangement
Adgang til sponsorområdet (ved køb af en festivalbillet)
Køb af to billetter for ens pris 

​Aktierne giver ikke afkast, men er en ren folkedonation til en økonomisk støtte for at få Midtfyns Festivalen i gang igen. Den økonomiske støtte fra folkeaktierne går til indkøb af kunstnere.

Donationerne bruges som sikkerhedsgaranti for musikere og andre leverandører samt sikkerhed for projektet gennemførelse. Hvis projektet mod forventning ikke gennemføres, tilbagebetales pengene i det omfang som er muligt, når etableringsudgifterne er opgjort, såfremt kontonummer udfyldes på de efterfølgende sider.


Hvorfor hedder min folkeaktie sådan..?

Det hele startede med ét hovedtelt i 1976 på Dyrskuepladsen i Ringe, men allerede året efter blev der lavet en stor og lille scene på pladsen. Midtfyns Festivalens store succes blev til mange forskellige scener med tiden. Læs om den historiske baggrund for den folkeaktie, du vælger herunder:

Natugle-aktien: 

Natuglen startede i 1993 og var en campingscene, som blev fyldt med de skøreste og skæveste bands i tiden. Der var underholdning fra midt på aftenen til kl. 04.00 om morgen. To timer hver aften var tilegnet ”Bent Beduins Småskøre Skumringslejr”, som slog sig løs i sindssyge temaaftener med masser af publikumsinvolvering. I 1994 var det på Natuglen, at Poul Kjøller fik sin genkomst og efterfølgende en kæmpe succes rundt i Danmark.

Bakke-aktien:

Bakkescenen (den gamle Rytmescene) startede 1991 og var et sted, hvor blandede genrer indtog scenen. Fx var der det første år otte nye spændende danske navne som fik lov til at prøve sig af, heriblandt hip hoppere som Kongehuset, Den Gale Pose og Hvid Sjokolade, derudover var der også de mere ‘skæve ting’, som Monrad & Rislund at finde på scenen.

Rytme-aktien:

Rytmescenen som opstod i 1989 hed tidligere Folkscenen, men med tiden blev den for lille og Rytmescenen opstod. Efter en længere periode, hvor den musikalske profil havde ændret sig fra vægtning på folkemusikken til mere rytmisk musik omdøbes Folkscenen til Rytmescene i 1991 og den gamle Rytmescene omdøbes til Bakkescenen.

Rock-aktien:

Rockscenen hed tidligere Folkscenen, men i 1984 blev Rockscenen den første udendørsscene på Midtfyns Festivalen, da den tidligere scene blev for lille. Det er på denne scene at alle de store nationale og internationale kunstnere og bands gennem tiden har spillet. I 1989 blev Dyrskuespladsen for lille og Rockscenen blev rykket over på den anden side af Sallinge å.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger